Loading...
Diensten2017-08-01T20:44:56+00:00

database.nl verwerkt grote hoeveelheden data. Wij zijn op ons best in het spanningsveld tussen klantrelatie, commercie en privacy

database.nl levert adressenbestanden voor marketingdoeleinden. Uiteraard houden wij rekening met consumenten die hebben aangegeven niet gebeld te willen worden of geen post te willen ontvangen. Acquisitie, fondswerving of onderzoek? Wij helpen u graag aan adressen. Wat u zoekt, hebben wij al gevonden.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Wilt u meer weten van uw klanten en meer handvatten voor uw marketingactiviteiten? Neem dan eens contact op. database.nl maakt analyses van uw klanten. De profielen die dit oplevert geven u inzicht en stellen ons in staat om doelgroepen te identificeren met hetzelfde profiel.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Kwalitatieve data is cruciaal voor het ontwikkelen van succesvolle marketingactiviteiten. Zonder het nodige onderhoud vervuild elke database met de tijd vanzelf. database.nl levert kwalitatieve en up-to-date bestanden, maar kan ook gegevens toevoegen aan uw database. Bijvoorbeeld door verrijking met telefoonnummers of namen.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Bij gegevens validatie vergelijken wij uw data met onze databases en filteren wij onjuiste of verouderde informatie uit uw bestanden. Zo houden wij uw database actueel. Validatie is nodig om uw database waardevol te houden en succesvolle marketingcampagnes te kunnen lanceren. Neem gerust eens contact op voor de validatie mogelijkheden van uw database.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Wij adviseren u graag over alle aspecten van database marketing, maar ook over telemarketing en direct marketing acties. database.nl denkt graag met u mee over voorgenomen marketingactiviteiten en de rol die data daarin kan spelen. Uiteraard leveren wij graag data, maar u kunt ons ook inschakelen voor het optimaliseren van uw eigen klantenbestanden of voor een advies over bijvoorbeeld de keuzes in de inzet van data of het gebruik van aanvullende data.

Meer informatie
Offerte aanvragen